Dobrý deň,
Chcel by som sa Vás opýtať, že ako odstraniť zelený zákal zo 100m3 jazierka,čítal som že UV-C lampou ale ked som to prepočítal že udávajú 2w na 1m3 tak my to vyslo 200w a takú žiarovku som na trhu nevidel a tiež a spotreba energie by bola kritická.Na internete je strašne veľa o tom s touto probematikou sa aoberám už tak
2 mesiace a vôbec si neviem pomôcť. Moje jazierko je tak 12m x 8m najhlbšia voda je 1,6-1,8m a okolie je spravené na plytšie zony do 70 cm. skrz rastliny, mám tam 5 lekien a zopár pálok,a vodne rastliny ktoré som si objednal, ale kedže som to jazierko abehol 20. mája ešte vegetácia neni taká akú by som chcel kedže to musím ešte trocha namňožiť, a spravil som si zeolitový filter čerpadlo 8000l/h a 3 sudov v poslednom sude to robí skôr okysličovaciu funkciu, kedže to padá a odteká.ked sú neni také horká tak zákal zmizne ale chvíľku to trva ale cez horučavy je to sama "žaburina"

bohužial mal som v pláne stavať jazierko na mieste kde svieti slnko tak 5-6 hodin denne ale bohužial mi to nevyslo a svieti tam celoddenne

.
Ďakujem za každý návrh alebo prediskutovanie tohoto môjho problemu ako to vylepšiť.