Nachádzate sa tu:   www.jazierka.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
Všetko okolo jazerných rýb v našich jazierkach a rybníčkoch
DoleStránka: 123
Téma: Aké ryby máte v jazierku
Re: Aké ryby máte v jazierku Pred 1 rok, 9 mesiacov Karma: 0
Koi kapři se dají chovat jen v dost velkých a aktivně filtrovaných nádržích. Vyrostou totiž do podstatně větších rozměrů, než třeba karasi a silně znečišťují vodu. Častá výměna vody ve velkém jezírku nepřichází vůbec v úvahu ať už z důvodu technických, či finančních, nehledě na to, že kapři i jiné dražší ryby mohou dostávat šok z náhlé změny teploty vody i jejího složení.
Doporučuju nastudovat a pochopit dostatek literatury a webů, věnujících se zahradním jezírkům a obejít nějaké jezírkáře v okolí. Jistě budou sdílní a ochotní podělit se o své zkušenosti s chovem nejrůznějších ryb a jiných vodních potvor.
Pro začátečníky je nejlepší ryba karas schubunkin.
Jarda Slatinany
Moje jezírko ve Škrovádu
Fresh Boarder
graphgraph
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
232270234 Pohlavie: Muž meteostation-jezirko-skrovad jezirko-skrovad Miesto: Slatiňany-Škrovád
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel
Re: Aké ryby máte v jazierku Pred 1 rok, 1 mesiac Karma: 0
ja mam karasou shubunkin, su naozaj nenarocne a skutocne nadherne sfarbene, kedze nemam v jazierku filter, tak su to idealne ryby pre moje jazierko, dokonca ani macka sa na nich nechyta, vyzera to tak, ze zima uz nadobro odisla, tak ich potesim solarnou fontankou.
adam
Fresh Boarder
graphgraph

ways to make money Pred 9 mesiacov Karma: 0
poiniakibra74
Fresh Boarder
graphgraph

Reklamný panel
Re: Aké ryby máte v jazierku Pred 4 mesiacov, 1 týždeň Karma: 0
Třeba Vám napoví tohle moje nové video natočené pod hladinou našeho jezírka. Mějte se tu všichni fajn.
Jarda Slatinany
Moje jezírko ve Škrovádu
Fresh Boarder
graphgraph
232270234 Pohlavie: Muž meteostation-jezirko-skrovad jezirko-skrovad Miesto: Slatiňany-Škrovád

HoreStránka: 123

O projekte

Jazierka.sk vznikol ako projekt pre podporu jazierok na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.